Historien om Streetkickz

Om Streetkickz.dk

Om os:

Streetkickz var & er stadig en midtjysk lokaliseret virksomhed, som nu er drevet af 5 erfarne sko eksperter – Sebastian, Alexander, Benjamin, Victor & Mads. Vi 5 fyre, så Streetkickz gigantiske potentiale med den rette ejerkreds. Og vi valgte at samle alle vores 5 forskellige kompetencer & indføre Streetkickz 2.0..

Streetkickz 2.0 med vores klimavenlige secondhand sko er et vanvittigt koncept & kan også kun lade sig gøre grundet vores 5 forskellige kompetencer samt de leverandører vi har samlet i gennem vores +20 år's erfaring.

Vi har bibeholdt de gamle ejere's kerneværdier, som altid har været at tilbyde ægte varer og god kundeservice.

Vi har gennem flere års erfaring specialiseret os indenfor salg af eksklusive- og limited sneakers.

Hvordan startede det?

Streetkickz startede helt fra start, ved idéen om at det skulle være trygt at handle eksklusive sneakers på nettet, uden at blive snydt. Streetkickz blev før drevet at "Oskar" & "Mikkel" som nu har båret "Streetkickz-ånden" videre til nye unge iværksættere. Vi har selv oplevet at blive snydt, ved at modtage falske sko, eller slet ikke modtage det man havde købt, på nettet eller af private. Det vil vi gerne sætte en stopper for, da vi om nogen har prøvet hvor træls det er, ikke at modtage noget, man måske havde sparet op til længe. Inden vi overtog Streetkickz følte vi at unge (og voksne) manglede et sted hvor de kunne shoppe de vildeste & mest trendy secondhand sko. Så er teamet hos streetkickz meget klimebevidste i en ung alder og kender til seriøsiteten af de klimaforandringer vi nu og fremadrettet vil opleve. Vi føler også det dsv er et mindre tabubelagt område hos os unge og derfor vil vi gerne sætte det i fokus. Vi har selv været i industrien i laaaang tid & har gennem tiden fået adgang af nogle kontakter til at netop at kunne skaffe jer ægte & de fedeste sneakers. OVERHOVEDET.

Idéen eskalerede hurtigt fra idé til handling, da vi, 5 drenge, en dag satte os for at give, det at starte et ny koncept op. Vi overtog det førnævnte "Streetkickz" & har netop sørget for at indføre ekslusive secondhand sko & sørge for sikker internet handel med ekstrem konkurrence dygtige priser!

Visionen var helt fra start, at levere sneakers ud til alle danske sneakerheads, grundet eksklusive sneakers er svære at få hænderne i, når de er udsolgt verden over. Med leverandører fra hele Europa, har vi gjort det muligt for dig, at altid være up-to-date med dit sneakergame – og så til konkurrencedygtige priser, what’s not to like?