Dette websted har begrænset support til din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

1 - 3 dages levering på lagervarer

+3500 glade kunder

 Info@streetkickz.dk

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Tillykke! Du har opnået gratis levering Du mangler 995 kr for at opnå gratis levering.
Ikke flere produkter kan købes

Note?
Pris i alt Fri

 • PayPal
Forsendelses-, skatte- og rabatkoder beregnes ved kassen

Bag om sneaker branchen

 

Retail & Resell?

Retail og Resell. 2 udsagn der bliver brugt rigtig meget indenfor vores branche. Kender du betydningen for dem, og hvad de egentligt står for? Vi har samlet set 11 års erfaring indenfor sneaker branchen, men i starten anede vi ikke hvad det var.

Inden du begiver dig ud i sneakermarkedet, og måske endda resellmarkedet så sørg lige for at få læst om eftersalgsmarkedet som er det vi arbejder til dagligt i lige her.

 

Eksklusive sneakers

Hos Streetkickz sælger vi de mest eksklusive sneakers man kan få fingrene i. Det betyder også at mange af vores sneakers ligger i et højt prisleje, og over tid endda endnu højere prisleje. Det kan være meget svært at forstå og mærkeligt for Hr. og Fru. Danmark. Normalt når man går ned i gågaden eller på nettet, kan man næsten altid finde nogle gode tilbud, som næsten er for gode til at sige nej til.

Det kan enten være fordi at butikken vil have den kollektion væk og den er udgået, eller hvis de har fået et kæmpe parti hjem af dem.

 

Eksklusive sneakers stiger (næsten) ALTID over tid

 I nogle tilfælde falder sneakers faktisk, men over år så har alle sneakers en stigning i værdi.

 Og DINE yndlings sneakers er måske steget i værdi over de seneste måneder? Det kan der være mange grunde til, men læs med her under for at blive klogere på hvorfor.

Efterspørgsel & udbud

Efterspørgsel og udbud. 2 ord du nok har hørt i samme sætning før. De 2 ord er lige nøjagtigt det der gør at sneakers stiger, lige såvel som alle mulige andre ting. Det er ikke særlig indviklet hvorfor. Når efterspørgslen stiger, vil udbuddet automatisk falde. Udbuddet styrer producenten, MEN med efterspørgslen kan der være meget der styrer det. Hvis vi tager Jordan 1 modellen som eksempel, så har den haft en betydelig stor efterspørgsel i Danmark over de sidste par år. Det er der mange grunde til, men nogle af hovedgrundene er følgende: 

1) Efterspørgslen har overgået udbuddet

2) Det er en model som er kommet ind i nutidens mode ideal

3) Netflix udgav ”The last dance” som handler om Michael Jordan og Chicago Bulls

4) De er blevet nemmere og få fat i

Selvom der er ved at være mange forskellige colorways af den populære Jordan 1 model, så er det bare ikke nok til at dække den store efterspørgsel der er kommet.

 

Hvorfor er priserne så forskellige på eksklusive sneakers?

I dag er et muligt og finde eksklusive sneakers for 800DKK, men hvis du vil have fat i nogle af de dyreste, skal du kaste flere millioner efter dem.

Hvordan kan det så være der er så stor forskel? Her er nogle eksempler på nogle af hovedgrunde til hvorfor:

 

 • De dyre modeller er for det meste, mere eftertragtet end de billige
 • De ældre sneakers er for det meste noget dyrere grundet der ikke er lige så mange ubrugte par tilbage
 • Mange af de sneakers som har en historie bag sig, bliver hurtige dyrere igennem tiden
 • Hvis der er lavet samarbejde med en kendt person eller et brand, har det en tendens til at hæve prisen

Nogle er mere eftertragtet og sjældne end andre og det afspejler sig tydeligt på prisen. Både for forbrugeren men det samme gælder for Streetkickz. Vores indkøbspriser følger automatisk med markedet, så derfor er det begrænset hvor billige vi kan sælge vores sneakers

 

Hvor kommer de eksklusive sneakers så fra?

Inden skoene kommer du på det store eftersalgsmarked kan de have været mange steder i verden.

Skoene fås nemlig i første omgang i et lille udvalg af specialbutikker i verdens største byer og specialiserede netbutikker.

Det er oftest kun hos enkelt og anerkendte fysiske butikker i byer som New York, Madrid, paris, Berlin OSV. Skoene plejer så at udkomme ved 09-12 tiden, og inden da har mange mennesker lagt i kø ude foran butikken i flere timer, for at være de første til at købe dem.

Hvis du så til gengæld vil prøve lykken på onlinesiderne, skal du nok ikke have forhåbninger alt for højt oppe. Der sidder nemlig rigtig skarpe IT-eksperter som har IT-udstyr til mange mange tusind kroner, og opkøber store lagerbunker.

Det er derfor rigtig svært som privatperson at enten vinde dem, eller nå og putte dem i kurven inden de er udsolgte.

 Når dem der så enten har været heldige eller ”snydt” sig til nogle par får dem, kommer de fleste af dem ud på det store eftersalgsmarked, da mange folk køber dem med øje for salg igen. Det er for det meste store platforme som Instagram og Facebook, hvor private sælger deres sneakers i lukkede grupper. Det er de her grupper man skal ud i, hvis man ikke vandt et par og stadig gerne vil have dem. Her handler du pludselig med fremmede sælgere som du for det meste slet ikke kan stole på. Der er så en kæmpe risiko og usikkerhed ifht.

 • Hvorvidt man kommer til at modtage det man har betalt for
 • Hvorvidt betalingen forgår og hvor ens oplysninger ender henne
 • Man har ingen returret
 • Man kan ingen reklamationsret hvis de går i stykker
 • Man kender ikke sælgeren
 • Risiko for falske vare

 

Der er derfor stor usikkerhed ved at købe over de her platforme, og man løber derfor en risiko ved at købe fra private sælgere som kan dække sig under et falsk navn.

Hvor er det så trygt og handle henne? 

Streetkickz. Vi, Mikkel og Oskar har over 11 års erfaring inde for samling og salg af eksklusive sneakers, og har derfor igennem de lange 11 år skabt et godt netværk med private personer og virksomheder rundt i hele Europa + Amerika. Vi har også igennem årene lært hvem man kan stole på og ikke kan. De hjælper så os med at leverer eksklusive sneakers til ALLE i Danmark. Så slipper du for at skulle løbe en risiko, ved at handle over en online platform med en helt fremmede, ved at købe dine sneakers hos Streetkickz, hvor du kan være sikkert på at alt forgår 110% efter bogen. Du kan bare læne dig tilbage, og nyde at det er så nemt.

Ved at være en dansk webshop følger der også nogle strenge regler, som vi skal følge for at kunden har de bedste rettigheder. De mest i iøjefaldende lyder følgende som:

 

 • Du har lovkrav på at have 2 års reklamationsret
 • Du har lovkrav på at have minimum 14 dages returret. Vi har dog 100 dages returret, så du har god tid til at mærke efter.
 • Dit data er altid i sikre hænder, og du kan altid kræve alt data slettet.
 • Du kan være sikker på at modtage det du har købt (måske endda mere😉)
 • Du kan altid være sikker på at din betaling forgår sikkert

Så du kan nemt handle dine fede sneakers hos os, og bare vente på postmanden ringer på døren.

Vi håber at efter du har læst teksten her på siden, er du blevet klogere på hvilket markedet vi hos Streetkickz arbejder med hver dag. Vi håber også vi har fået dig til at brænde endnu mere for sneakers:-)

Hvis der er noget du er itvivl om eller tror du har misforstået så skriv til os på Info@Streetkickz.dk

 Du må have en god dag:-)