HISTORIEN OM STREETKICKZ

HISTORIEN OM STREETKICKZ

Om Streetkickz.dk

Om os:

Streetkickz er en midtjysk virksomhed, drevet af to unge fyre – Mikkel og Oskar.  Vi går op i at levere sneakers med ærlighed og kærlighed, til de mest engagerede sneakerheads. Ægte varer og god kundeservice, er nogle af de værdier der kernes om, hos Streetkickz ApS. Vi har gennem flere års erfaring specialiseret os indenfor salg af eksklusive- og limited sneakers.

Hvordan startede det?

Streetkickz startede ved idéen om at det skulle være trygt at handle eksklusive sneakers på nettet, uden at blive snydt. Vi har selv oplevet at blive snydt, ved at modtage falske sko, eller slet ikke modtage det man havde købt, på nettet eller af private. Det vil vi gerne sætte en stopper for, da vi om nogen har prøvet hvor træls det er, ikke at modtage noget, man måske havde sparet op til længe.

Idéen eskalerede hurtigt fra idé til handling, da vi, Mikkel og Oskar, en dag satte os for at give, det at starte en sneakershop, en chance.

Eksklusive sneakers er svære at få hænderne i, når de er udsolgt verden over. Med leverandører fra hele Europa, har vi gjort det muligt for dig, at altid være up-to-date med din sneakergame – og så til konkurrencedygtige priser, what’s not to like?

Streetkickz 1. Oktober 2020

Sådan her så Streetkickz lagert ud for cirka 2 år siden.
Vi havde brugt hele vores konfirmation opsparing på hjemmeside, Lager, Forsendelses tilbehør osv...

Streetkickz 1. Jul 2022

Sådan her ser Streetkickz lagert ud i dag.

Efter mange timers hårdt arbejde