Dette websted har begrænset support til din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

1 - 3 dages levering på lagervarer

+3500 glade kunder

 Info@streetkickz.dk

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Tillykke! Du har opnået gratis levering Du mangler 995 kr for at opnå gratis levering.
Ikke flere produkter kan købes

Note?
Pris i alt Fri

  • PayPal
Forsendelses-, skatte- og rabatkoder beregnes ved kassen

Historien om Streetkickz

Hvem er Streetkickz?

Om os:

Streetkickz var & er stadig en midtjysk lokaliseret virksomhed, som nu er drevet af 1 erfarne sko ekspert – Mads.

Kære sneakerheads!

Mit navn er Mads. Jeg er 20 år gammel og stammer oprindeligt fra Farsø området i Vesthimmerland, hvor mine forældre fortsat bor. Der er jeg vokset op med mine 3 søskende.
Med baggrund som tidligere elite fodboldspiller i Aab og Viborg FF, har god arbejdsmoral, disciplin været med til, at jeg udover mange timers træning, også kunne passe min skole. Det har været medvirkende til, at jeg nu har turdet sige fast job op, og kaste mig ud som selvstændig!

Jeg blev student fra Viborg katedralskole sportscollege i 2022. Jeg har siden gymnasiet haft job og spiller fortsat fodbold. Ved siden af mit job, har jeg arbejdet benhårdt for at nå mit mål som selvstændig.

Jeg har siden 12-13 års alderen fulgt meget med i sneakers markedet. De sidste stykke tid været en del af Stretkickz og nu ejer.

Det er derfor med stor glæde, at jeg kan annoncere, at jeg nu er den stolte nye ejer af Streetkickz! Selvom der er sket en ejerskifte, kan jeg forsikre jer om, at Streetkickz ånden fortsætter stærkere end nogensinde før, men med helt nye tiltag og muligheder for at shoppe sneakers på en helt ny måde.

Jeg er passioneret for at kunne tilbyde jer, kunder, markedets bedste priser og unikke produkter, hvor både pris og kvalitet går hånd i hånd.

Med Streetkickz får du adgang til unikke varer, som normalt ikke er tilgængelige for private personer, og med min nye secondhand afdeling kan du nu finde endnu bedre priser, og være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Som noget nyt vil jeg også introducere et helt nyt belønningsprogram, hvor du som kunde kan optjene point og bruge dem på rabatkoder og gratis produkter.

Med dette system ønsker jeg at belønne loyaliteten hos vores kunder og skabe et tættere forhold til jer.

Jeg vil forsøge, måske ikke dagligt, men ofte – at ligge lidt nyheder op på min hjemmeside, så I derude, kan følge lidt med I hvad der sker i min dagligdag som ejer af Streetkickz.

Jeg ser frem til at fortsætte med at levere jer de fedeste sneakers og den bedste service.

Lad os sammen fortsætte med at dyrke vores fælles passion for sneakers og skabe en unik oplevelse hos Streetkickz.

Rigtig mange gode Sneakerhilsner;

Mads, ejer af Streetkickz!!!